Acu Cups Face & Body Kit

335,00 kr.

Cupping er en alternativ behandlingsform, hvor man bruger sugekopper til at stimulere hud, bindevæv og muskler. Acu Cups-sættet indeholder 4 kopper i forskellige størrelser med vejledning. De to mindre kopper er til ansigtet, og de to større kopper er til kroppen.
Acu cups er lavet af 100% silikone, som er BPA-fri og FDA, ROHS, LFGB, REACH-certificeret.

Anvendes til/mod:
“Face lift-effekt
“Reducere rynker
“Øge blodcirkulationen
“Fjerne overskydende væske
“Øge kollagenproduktionen
“Cellulite og strækmærker
“Hævede og stikkende ben
“Muskelspændinger
“Smerter og ømhed

Hvornår skal jeg undgå cupping? Undgå cupping, hvis du lider af hjerteproblemer, forhøjet blodtryk, er diabetiker, har haft slagtilfælde, er gravid eller tager blodfortyndende medicin.

ACU CUPS BODY
Smør først huden med Holistic Body Oil med den valgte effekt.
Du presser ganske enkelt dine kopper sammen mod huden, og der dannes et undertryk i huden, som påvirker bindevævet i musklerne og underhuden. Dette fremmer blodcirkulationen, aktiverer lymfesystemet og reducerer stagnation.
Effekt: Cupping giver en kraftig, dyb massage.
5 minutters massage med Acu Cups svarer til 30 min. sportsmassage.

Hvordan bruges den?

A) Placer koppen blidt mod huden, klem koppen sammen fra begge sider på det bredeste sted, og slip derefter langsomt for at skabe vakuum. Sørg for, at kanten af koppen er i kontakt med huden, mens du trykker, så den ikke lukker luft ind.
B) Bevæg forsigtigt koppen hen over huden, der er smurt med olie. Brug Holistic Body Oil, eller hvis du er i bad, kan du også bruge balsam.
C) Bevæg koppen langsomt langs armen, benet, numsen, ryggen eller andre dele af kroppen. Brug fejende massagebevægelser i op/ned- og/eller zigzag-mønstre eller alternativt i cirkler. Kør i cirkulære bevægelser op mod lymfeknuderne. Hvis det gør ondt, skal du lette trykket ved at klemme på koppen. Lymfeknuderne sidder i lysken, armhulerne og på siderne af halsen.
D)Tilpas sugeeffekten ved at klemme mere eller slippe trykket lidt på koppen.

Ben/lår/balder:
I tæt bindevæv ophobes der flere affaldsstoffer, men gennem det vakuum, der dannes, øges blodgennemstrømningen, væskestrømmen øges, og en udrensningsproces begynder. Det kan mærkes kraftigt i områder med cellulite, men ved regelmæssig brug forbedres både udseende og følelse.

Ryg/Nakke: Kan med fordel bruges på alle stive muskler, eller hvor du har smerter. Lindrer nakkestivhed, lændeproblemer og generelle muskelspændinger. Kopperne skal rengøres grundigt efter hver behandling med vand og sæbe.

ACU CUPS FACE
Få et naturligt løft – “Organic Botox” med Acu Cups!
Øger cirkulationen, blødgør og afslapper ansigtsmusklerne. Kollagenproduktionen i huden stimuleres, og overskydende væske drænes effektivt! Brug Holistic Body Oil Neutral til ansigtet og hold det fugtet med olie hele tiden. Du presser blot dine kopper sammen mod huden, og der dannes herved et undertryk i huden, som påvirker bindevævet i musklerne og underhuden. Brug de 2 mindste kopper, den mindste til øjenområdet.

Kindben: Start med den ene side af ansigtet, start fra næsen og tegn med jævne strøg fra siden ud til ørerne og ned ad halsen mod halslymfen
Pande: Kør opad mellem øjnene (tænk springvand) og hen over panden.
Hage/kæbelinje: Træk fra midten af hagen langs hagelinjen og ned mod halslymfen.
Mund: Arbejd på linjer omkring munden
Decolletage: Kør som en “fontæne” fra mellem brysterne og opad mod halslymfen.
Øjenområde: Brug den mindste og træk indefra under og over øjnene ud mod tindingerne. Drænerer overskydende væske under øjnene, modvirker tunge øjenlåg og mørke rande.

Kopperne skal rengøres godt efter hver behandling med vand og sæbe. Vær forsigtig med overfladiske blodkar og lad ikke koppen sidde stille på huden, så dannes der blå mærker.
Forbedr din cupping-effekt ved god og sund kost, regelmæssig motion, tørbørstning og saunabade. Det er vigtigt med et ekstra vandindtag, da udskillelsen af giftstoffer i kroppen øges.

5 på lager

Kategorier: ,