Amethyst Jade Roller

350,00 kr.

Ansigtsrulle med særligt udvalgte krystaller

Krystaller har været brugt til heling og regenerering af kroppen i flere tusinde år i kinesisk medicin. Med jaderullen kan du tilføje lidt af Østens magi til din daglige skønhedsrutine ved at massere dit ansigt med den kølende sten.

Ansigtsrullen køler huden og dræner den for væskeophobninger i ansigtsmusklerne, hvilket giver dig et mere frisk udseende med mindsket tendens til poser under øjnene og andre hævelser i ansigtet. Når du masserer ansigtet med jaderullen løsner du også op i de spændinger, der er i musklerne, hvilket fører til større velvære.

Jaderullen består af to krystaller: En lidt større og glat krystal til de store områder som panden, kæbepartiet og hagen og en mindre glat krystal, der er god til øjenomgivelserne og området ved næsen. Begge krystaller har den egenskab at øge friktionen på huden, som øger blodcirkulationen og fornyelsen af huden. Med stimulering af blodgennemstrømningen opnår du desuden en mere jævn og ensartet hudtone.

Ved brug i den daglige plejerutine opnår du:

  • Stimulering af kollagenproduktionen
  • Reducering af linjer og rynker
  • Reducering af størrelsen på porer
  • Øgning af hudens elasticitet
  • Lindring af irriteret og følsom hud

Krystallerne indeholder flere forskellige grundstoffer, der alle bliver absorberet i huden. Det får cellerne til at aktivere sig og styrker immunfunktionen i kroppen.

Ansigtsmassage med vores jaderulle er derfor velvære på højt plan.

4 på lager