ICONIC Face Primer, Velvet Smooth

265,00 kr.

30 ml

Denne primer er din billet til at opnå en perfekt, fløjlsblød hud. Den forfiner porerne, minimerer dem og giver en jævn, mat finish, der minimerer at makeuppen glider af i løbet af dagen. Den lette formel efterlader din hud blød som silke med Vitis Vita, et rødt drueekstrakt, der er kendt for sin evne til at øge collagenproduktionen og styrke din huds naturlige barriere. Fugtgivende ingredienser og perfektionerende pudder arbejder sammen om at give huden et fugtet fløjlslør, så den ser frisk og flawless ud. Dit hemmelige våben til en fantastisk hud, enhver glam bør starte med Velvet Smooth Pore-Refining Primer.
For at få en rigtig ICONIC base skal du kombinere Velvet Smooth Pore-Refining Primer med vores Super Smoother Skin Tint og Multi-Use Cream Blush, Bronze & Highlight Palette.
Påfør et tyndt lag primer på nyrenset og fugtet hud med din foretrukne flade makeupbørste eller fingerspidserne. For en ekstra jævn hud kan du påføre lidt ekstra i din t-zone eller andre områder, hvor du har tendens til at skinne og store porer.
Påfør derefter et lag Super Smoother Skin Tint – start i midten af ansigtet og blend ud for en naturlig finish.
Tag derefter vores Multi-Use Cream Blush, Bronze & Highlight Palette for at forme og definere dit ansigt. Tilføj varme til kanten af dit ansigt og der, hvor solen naturligt ville ramme – din næse, pande og kinder. Læg en flirtende rødme på kinderne, og blend mod tindingerne. Afslut med en blød, himmelsk highlight på de høje punkter og i den inderste øjenkrog.

5 på lager

Kategorier: , ,