ICONIC Glaze Crayon Cream Shadow, Champagne

279,00 kr.

Glitter 3 ml + Crayon 2.14 g

Glansfuld voksenglimmer med en nostalgisk 00’er-vibe!
– Superhurtig og nem at bruge
– Ingen pensler påkrævet
– Intensiv farve med ét strøg
– IKONISK holdbarhed!

Gør dig klar til at funkle med vores helt nye ICONIC øjenduo med produkt i begge ender.
Vi introducerer GLAZE CRAYON, den ultimative 2-i-1-stick til at skabe funklende og hypnotiserende øjenlooks på få sekunder. Sticken er fyldt med perlemors pigmenter og uimodståeligt shimmer og åbner op for en helt ny måde at skabe et intenst øjenlook på. Den er glossy, lækker og virkelig GLAM. .

Beskrivelse: Stjæl opmærksomheden med vores GLAZE CRAYON-øjenfarve.
Den ene ende er en silkeblød øjenskyggestick, der kan lægges på øjenlåget for at opnå en fængende metallisk effekt. Med bare ét strøg opnår du en intens farve, der er superlet at blende ud, før den tørrer til en fejlfri finish.

I den anden ende er hemmeligheden til at opnå din GLAZE; en ultrafyldig, klæbefri glittergel, der er perfekt til at skabe den funklende, glaserede, våde effekt. Glæd dig til at vende hoveder og begejstre folk med dit HYPNOTISERENDE og stærke øjenlook.

Anvendelse: Brug hver ende for sig selv, med hinanden eller sammen med dine andre yndlingsøjenskygger for at skabe fortryllende øjne på et øjeblik.
Du har ikke brug for pensler, du skal bare stryge, duppe, gnide og blende din vej til alle dine øjenlooks… det har aldrig været nemmere at blive glazet ind i glam.

6 på lager

Kategorier: , ,