ICONIC Glow All Night Gift Box

579,00 kr.

Dette skønhedssæt er det ultimative get-glam-kit og indeholder alle ICONIC-favoritterne, herunder vores glimtende Glaze Crayon øjenskygge i nuancen Volcanic, den vippe-elskende Triple Threat-mascara, den glitrende Lip Plumping Gloss i nuancen Lovestruck og den ægte ICONIC Mini Illuminator i highlighting-nuancen Original – alt sammen smukt opbevaret i en ICONIC kosmetikpose. Det er dit go-to-sæt til at sikre, at du får GLOW ALL NIGHT. Den indeholder alt, hvad du behøver for at opnå et look, der holder lige så længe på dansegulvet, som du gør. Fra vores ICONIC Mini Illuminator til at tilføje glitter og glød til din hud til vores ultra nemme, glitrende Glaze Crayons – perfekt til 90’er inspireret øjenmakeup – denne smukke glamourøse gave vil tage din makeup til nye højder, lige i tide til den glitrende sæson!

Sådan bruger du den:
For funklende øjenlooks er Glaze Crayon i Volcanic din ultimative, nemme løsning. Brug hver side alene, lagvis sammen eller sammen med dine andre yndlingsøjenskygger for at skabe fortryllende øjne på et øjeblik. Denne formel er en drøm at blende og behagelig at have på hele natten.

Påfør flere lag på dine vipper med vores ICONIC Triple Threat Mascara – vores bedst sælgende, va-va-voom volumenmascara, der skaber længde, volumen og et himmelhøjt løft i ét.

Giv din hud en glødende udstråling med vores smukke Mini Illuminator (SHE IS SO CUTE) i nuancen Original. Påfør prikken på de høje punkter i ansigtet (kindben, brynben, amorbuen og decolletage), før du blender det hele ind for at afsløre en overjordisk glans. Eller bland et par dråber med din base for at få en LIT teint med masser af glans.

Afslut dit look med en smule Lip Plumping Gloss i nuancen Lovestruck – en skandaløst skøn, cremet mellemrosa nuance, der passer til alle lækre læber.

3 på lager

Kategorier: , ,