Tilboð

IDUN Day Cream Tinted LEN 404

157,50 kr.

Farvet Dagcreme

Varebeskrivelse:

Farvekorrigerende dagcreme, som plejer, beskytter og giver udstråling. IDUN Minerals Tinted Moisturizing Day Cream Len har en 2-i-1 formel, med hudpleje og makeup i et og samme produkt. Den lette og cremede tekstur ensarter hudtonen og efterlader en gennemfugtet følelse, med naturlig udstråling. Beriget med højrensede mineraler, som giver en perfekt farvekorrigerende effekt, blødgørende olier fra raps, shea og oliven, antioxidanterne C- og E-vitamin, som beskytter huden, samt glycerin og PCA som fugter. Helt enkelt den perfekte kombination af hudpleje og makeup.
IDUN Minerals Tinted Moisturizing Day Cream Len er vegansk, parfume-fri og dermatologisk testet. Velegnet til alle hudtyper, selv den mest sensitive.
En fugtgivende dagcreme med en let farvekorrigerende effekt. Den silkebløde formel går i ét med huden, ensarter hudtonen og efterlader en glat og gennemfugtet følelse.
Et fugtet ansigt med naturlig udstråling og en jævn hudtone.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Tryk en lille mængde Len på fingerspidserne og påfør den på nyvasket ansigt og hals. For en mere præcis og jævn påføring, anvend en fugtet IDUN Minerals Makeup Sponge og dub produktet på huden.

1 på lager

Kategorier: , , ,