ICONIC Mega Glow Gift box

539,00 kr.

Med ICONICs bedst sælgende Illuminator og den verdensberømte Prep-Set-Glow giver MEGA GLOW DUO dig en naturlig glød, der virkelig er helt uden for denne verden. Leveres sammen med en helt GRATIS luksus makeup-taske. Uanset om du forkæler dig selv eller leder efter en glamourøs gave til din bedste veninde, er disse strålende skønheder en sikker publikumsmagnet, der bare venter på at blive pakket ud.

Brugsanvisning:
Sprøjt vores ICONIC Prep-Set-Glow på huden før makeup for at forberede din teint, efter påføring for at sætte din færdige glamour eller i løbet af dagen for at fugte og give dit look nyt liv. De lysreflekterende partikler spreder sig over din hud og giver den et mega-watt glimt, der giver din hud en perlemorsagtig supermodel-glans. Prep-Set-Glow er også perfekt til at bruge på kroppen for at tilføje ekstra glimmer.

Illuminator er det helteprodukt, der satte ICONIC på landkortet. Elsket af A-lister og glam-gudinder rundt om i hele verden. Fordel den ultrapigmenterede formel på de områder, du ønsker at fremhæve (tænk kindben, næseryggen, brystet, skuldrene og lemmerne!), og brug dine fingre, din favorit blender eller vores Iconic Glossing Brush til at polere den silkebløde formel ind i huden.

Sættet indeholder:
Illuminator (Original): 13,5 ml Prep-Set-Glow (Original):: 13,5 ml 120ml

7 på lager

Kategorier: , ,