Sanzi AHA peeling 50ml

260,00 kr.

Gør din hud mere ensartet og glødende med AHA Peeling Serum 

AHA Peeling Serum er en eksfolierende frugtsyre-peeling, som skånsomt fjerner døde hudceller ved hjælp af aktive ingredienser som mælkesyre og mandelsyre. Den hjælper med at reducere rødme, fine linjer og bekæmpe uren hud for en mere ensartet og glødende hud. Den fungerer nøjagtig som en serum, du påfører på nyrenset hud før din fugtighedscreme.

AHA Peeling Serum indeholder 10% frugtsyre og vil aktivt hjælpe din hud til at fremstå mere ensartet og jævn med tiden.

Som noget helt nyt, har vi valgt at give en tilfredshedsgaranti på alt vores hudpleje – så du kan føle dig endnu mere tryg. Læs mere om vores tilfredshedsgaranti her.

Sådan anvender du AHA Peeling Serum

Vores AHA Peeling Serum skal bruges efter du har afrenset dit ansigt. Vi anbefaler, at du bruger Soft Cleansing Foam efterfulgt af Gentle Face Tonic for at skabe den perfekte base for peelingen.

Tag en smule AHA Peeling Serum på fingerspidserne og fordel det blidt rundt i ansigtet ved at massere produktet ind. Du vil kunne mærke en let prikken i huden, hvilket er helt naturligt og tegn på, at ingredienserne effektivt arbejder sig ind i huden. Den skal ikke vaskes af.

Brug produktet én gange dagligt – har du sart hud, vil vi dog anbefale at du starter med kun at bruge den 1-2 gange om ugen. Du kan vælge at bruge AHA Peeling Serum både morgen og aften, men vi anbefaler at du bruger en solcreme, hvis du bruger den i dagstimerne.

NB! Ved brug af AHA Peeling Serum i dagtimerne anbefales det, at du efterfølgende anvender solcreme.

Afslut altid din hudplejerutine med din serum og fugt – vi anbefaler at bruge vores Anti-Aging Lifting Serum samt Anti-Aging Face Cream eller Moisturizing Day Cream SPF15. 

Derfor er en frugtsyre peeling god i din hudplejerutine

Vores frugtsyre-peeling er opkaldt efter de aktive AHA-ingredienser, som betyder alpha-hydroxy-acids, som er skaber en eksfolierende effekt ved at fjerne de døde hudceller gennem en kemisk proces og derved får din hud til at fremstå renere, mere ensartet og glødende. Det betyder, at det er en blidere måde at eksfoliere huden på end ved fysisk eksfoliering, som du fx finder i vores Exfoliating Face Scrub, og denne metode er derfor ekstra velegnet til jer med sart hud.

Grunden til at vores frugtsyre-peeling rent faktisk kan skabe en synlig forskel er de aktive ingredienser. Mælkesyre er en velkendt hudplejeingrediens som både har anti-age egenskaber, men som også enormt god til at mindske pigmentforandringer fra både solen og akne. Den hjælper endda også med at mindske størrelsen på dine porer. En anden ingrediens er mandelsyre, som også er en AHA og er velkendt for sine anti-aging egenskaber sammen med de andre fordele, en kemisk eksfoliering giver som nævnt ovenfor. Desuden finder du også vitamin C, en smule glykolsyre som er med til at gøre vores AHA Peeling Serum til en sand vinder i enhver hudplejerutine.

Selvom det kan lyde skræmmende med alt den snak om kemisk eksfoliering og ingredienser, har vi arbejdet ud fra at vores frugtsyre peeling skal kunne bruges af alle. Derfor vil du helt sikkert også have gavn af den – og vi er ret sikre på, at du vil opleve en synlig forskel!

Vores AHA Peeling Serum fungerer præcis som en serum, der bruges efter rens, men før din fugtighedscreme. De aktive ingredienser vil arbejde med din hud over tid – så jo længere tid du har den fast i din rutine, jo flottere vil du opleve din hud bliver.

  • Rig på aktive ingredienser og vitaminer
  • Ikke tilsat parfume
  • Ensarter hudtonen og giver mere glød
  • 100% Vegansk
  • Miljøvenlig glasflaske
aha frugtsyre peeling

Ikke på lager

Kategorier: , ,