Sanzi Exfoliating face scrub 100ml

160,00 kr.

Vitaminrig eksfoliering der skånsomt fjerner døde hudceller fra ansigtet

Exfoliating Face Scrub er en vitaminrig eksfoliering, der fjerner døde hudceller og åbner porerne, så din hud bliver mere modtagelig for at optage de efterfølgende hudplejeprodukter.

Vores face scrub er god til alle hudtyper, da den skånsomt fjerner døde hudceller ved hjælp af den naturlige ingrediens kokosnøddeskaller, der er helt fint pulveriseret.

Som noget helt nyt, har vi valgt at give en tilfredshedsgaranti på alt vores hudpleje – så du kan føle dig endnu mere tryg. Læs mere om vores tilfredshedsgaranti her.

Sådan anvender du produktet

Anvend Exfoliating Face Scrub 1-2 gange om ugen, efter du har renset din hud med vores Soft Cleansing Foam.

Massér blidt produktet ind i huden med cirkulære bevægelser i ca. 30-60 sekunder. Undgå øjenområdet. Vask herefter produktet af med lunkent vand.

Husk at lade eksfolieringen stå for arbejdet, når du eksfoliere dit ansigt. Brug altid helt blide bevægelser og lad produktet gøre arbejdet. På den måde fjerner du effektivt tør hud og døde hudceller – uden at irritere huden.

For at opnå et fuldendt resultat, kan du efterfølgende anvende vores andre hudplejeprodukter. Vi anbefaler, at anvende vores Anti-Aging Lifting Serum efterfulgt af Anti-Aging Face Cream. For ekstra næring efter din eksfoliering med vores face scrub, anbefaler vi Deluxe Facial Oil for ekstra fugt og næring.

Fordelene ved en eksfoliering af ansigtet

Vores Exfoliating Face Scrub er skabt til at kunne blive brugt af alle hudtyper og indeholder derfor hverken parfume eller parabener. Alle vores produkter er desuden 100% veganske.

Nogle af fordelene ved netop denne face scrub er, at den indeholder vitamin C, som giver huden glød og øger kollagen produktionen, hvilket gør din hud mere spændstig. Desuden finder du også aloe vera, der med sine helende egenskaber beroliger huden.

Det er også værd at nævne, at vores eksfolierende korn er lavet af pulveriserede kokosnøddeskaller, hvilket er både godt for din hud og for miljøet. Kokosnøddeskaller er nemlig et naturligt, nedbrydeligt produkt, som både er god til eksfoliering af ansigtet, men som ikke påvirker miljøet negativt som man vil opleve med en face scrub af kunstigt materiale.

  • Rig på antioxidanter & vitaminer
  • Egnet til de fleste hudtyper
  • Ikke tilsat parfume
  • Fri for parabener
  • Vegansk certificeret

Derfor er vores face scrub den perfekte eksfoliering til ansigtet

Vi har jo allerede snakket lidt om ingredienser, men det er noget som vi virkelig lægger vægt på her hos Sanzi Beauty. Ligeså vel som vores ingredienser aldrig har animalsk oprindelse – og netop derfor er vi også vegansk certificeret igennem det anerkendte Vegan Society.

På ingredienslisten udover kokosnøddeskaller, finder du også C-vitamin som er en oplagt ingrediens i et produkt til eksfoliering af ansigtet. C-vitamin er nemlig med til at give huden glød ved kemisk at eksfoliere det yderste hudlag.

Samtidig har vi valgt at tilsætte hyaluronsyre, som binder fugten i huden og sørger for, at holde huden spændstig og fyldig. Hyaluronsyre er også god i en face scrub som denne, da den kan hjælpe med at opretholde fugtbalancen i huden.

Til sidst vil vi nævne aloe vera, selvom det er en ingrediens der sjældent har brug for den store introduktion. Jeg tror godt, at vi alle ved hvor god, nærende og helende ingrediens det er – og så er den jo oplagt i et produkt til eksfoliering af huden. Aloe vera sørger for, at huden ikke bliver irriteret eller stresset, når du bruger vores face scrub med sin beroligende effekt.

Ingredienser i Exfoliating Face Scrub - Sanzi Beauty

3 på lager

Kategorier: , ,