Tilboð

Sanzi Moisturizing Day Cream SPF15 50ml

200,00 kr.

Vores dagcreme med SPF 15 beskytter mod UVA og UVB stråler

Moisturizing Day Cream SPF15 er en nærende dagcreme med solfaktor og uden parfume, der på én og samme tid fugter og beskytter din hud mod solens UVA- og UVB-stråler. Dagcremen, som er 100% vegansk, har mange gode egenskaber, der sørger for at huden er i god fugtbalance dagen lang. Desuden er den rig på både vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter. 

Vi har valgt at udvikle en dagcreme med spf, da vi synes det er enormt vigtigt at beskytte huden mod solens stråler – hele året rundt. Derfor er denne ansigtscreme med solfaktor et oplagt valg til dig, der gerne vil beskytte din hud mod tidlige aldringstegn og pigmentforandringer.

Som noget helt nyt, har vi valgt at give en tilfredshedsgaranti på alt vores hudpleje – så du kan føle dig endnu mere tryg. Læs mere om vores tilfredshedsgaranti her.

Sådan anvender du produktet

Vi anbefaler, at bruge vores dagcreme med spf om morgenen, da det er der man har brug for beskyttelse mod solen. Den må dog også gerne bruges om aftenen, hvis man ønsker at bruge den som natcreme.

Efter du har renset ansigtet med vores Soft Cleansing Foam, anbefaler vi at anvende vores Gentle Face Tonic og evt. Anti-Aging Lifting Serum for at opnå den mest optimale effekt.

Herefter tager du en lille mængde af Moisturizing Day Cream SPF15 og massér produktet ind i hele ansigtet.

Et lille tip: Husk også at påføre produktet på hals og ørerne for at undgå tidlig aldringstegn på hudens mere sarte områder.

Derfor bør du bruge en dagcreme med solfaktor

En ansigtscreme med solfaktor er rigtig god at have med i sin hudplejerutine, hvis man ønsker fugt og pleje samtidig ekstra beskyttelse mod solens skadelige UVA og UVB stråler. SPF beskytter nemlig ens hud fra solens stråler, så der ikke opstår f.eks. pigmentfejl eller tidlig aldringstegn.

I vores dagcreme med SPF finder du kemiske solfiltre, som har været et vigtigt valg for os. Grunden til at vi har valgt kemiske solfiltre til vores ansigtscreme er, at de trænger ind i det øverste hudlag og derfor bliver en meget lettere konsistens på huden, som hurtigt trænger ind. De kemiske solfiltre har den effekt, at de absorbere solens skadelige stråler uden at man kan se den på huden som en tyk, hvid hinde – og derfor er den naturligvis at foretrække i en dagcreme med spf.

  • Rig på antioxidanter & vitaminer
  • Beskytter mod UVA-og UVB-stråler
  • Ikke tilsat parfume
  • Fri for parabener
  • Miljøvenlig glasflaske
  • Vegansk certificeret

Ingredienserne i vores ansigtscreme med solfaktor

Vores Moisturizing Day Cream SPF15 er rig på antioxidanter og vitaminer, som holder din hud fugtig og velplejet. Der indeholder bl.a. sheasmør, som blødgør huden og hyaluronsyre, som tilfører huden masser af fugt, fylde og elasticitet. Hyaluronsyre fugter huden i dybden og binder faktisk fugten til huden, hvilket får huden til at fremstå mere fyldig. Desuden er squalane med til at binde fugt til huden og fungerer desuden godt med acne, tør eller irritereret hud.

Vores solcreme med spf er ikke kun god til at beskytte mod solen – den er også god til alt slags hud. Så hvad end du er på jagt efter en dagcreme til tør hud, fedtet hud eller noget tredje, så vil denne dagcreme være et godt bud til dig.

Vores ingredienser er nøje udvalgte og vil derfor kunne bruges af næsten alle slags hudtyper. Derfor vælger vi også at være vegansk certificeret og skabe produkter uden parfume og parabener. På den måde håber vi nemlig på, at flest mulige får gavn af vores dagcreme med solfaktor.

Moisturizing Day Cream SPF15 Sanzi Beauty beskytter mod solens stråler og fugter huden i dybden

1 på lager

Kategorier: , , ,