ICONIC Smoother Blurring Skin Tint, Neutral Medium

310,00 kr.

En let, ultrahydrerende hudtone, der giver en sløret og fejlfri, satin-mat, ekstra hudlags-agtig, langtidsholdbar finish i op til 12 timer.
Super Smoother bygger bro mellem hudpleje og makeup og har en heltemodig, fugtgivende effekt, samtidig med at den giver en let til medium dækning for et “din hud, bare bedre”-resultat med airbrush-effekt. Den ultralette farve smelter problemfrit ind i huden og udvisker porer, mørke pletter og ujævn struktur for en superglat base med en satin-mat finish med et glødende strejf. Denne uovertrufne base udglatter huden øjeblikkeligt og forbedrer også din teint med tiden – takket være en cocktail af aktive ingredienser, der fugter, giver fylde, fremmer fasthed og blødgør huden.
Nøgleingredienser:
Plantebaserede aminosyrer (også kendt som vegansk kollagen!) – fugter og plejer huden for at give den et glattere og fyldigere udseende.
Ærteekstrakt – fremmer hudens elasticitet og fasthed for en hud, der ser ungdommelig og sund ud.
Ferskenblomstekstrakt – beskytter huden mod de skadelige virkninger af frie radikaler (som f.eks. forurening).
Brugsanvisning:
Den silkeagtige formel kan påføres alene ved hjælp af en pensel, skønhedssvamp eller fingerspidserne (din kropsvarme hjælper med at opvarme og “smelte” produktet, før du blander det ind i huden for at opnå et jævnt bundlag af dækning!) Ryst altid flasken først!
For at få en teint, som om du lyste indefra, anbefales det at anvende ICONIC Underglow Primer i hele ansigtet først, før du blender Super Smoother ovenpå.
Den perfekte base med ICONIC-produkter:
På dage, hvor huden ser lidt kedelig ud, kan du skabe en PERFEKT teint med vores GLOW-TO ICONIC-combo.
1. Påfør først Under Glow Blurring Primer
2. Smør 1-2 pump af Radiance Booster ud over hele huden
3. Afslut med et tyndt lag Super Smoother.

2 på lager

Kategorier: , ,