Sanzi Anti-ageing Face Cream 50ml

370,00 kr.

Forebygger og modvirker hudens naturlige ældningstegn

Anti-Aging Face Cream er til dig, der ønsker at bevare en spændstig og glat hud med en flot glød. Cremen er specielt udviklet til at forebygge din hud mod aldringens tegn, og samtidig bekæmpe små fine linjer og rynker. Vores creme er skabt med gode, nærende og aktive ingredienser der kan skabe en tydelig forskel for din hud.

Vi anbefaler vores Anti-Aging Face Cream fra 25+ år.

Som noget helt nyt, har vi valgt at give en tilfredshedsgaranti på alt vores hudpleje – så du kan føle dig endnu mere tryg. Læs mere om vores tilfredshedsgaranti her.

Sådan anvender du produktet

Påfør Anti-Aging Face Cream efter du har renset dit ansigt og påført serum. Vi anbefaler Anti-Aging Lifting Serum, før du påfører cremen, for at opnå den optimale anti-age effekt.

Tag en lille mængde af cremen i håndfladen og masser herefter produktet blidt ind i huden. Den ideelle mængde produkt er den, hvor huden er mættet af produktet, så du opnår den rette mængde fugt og næring.

Vi anbefaler at bruge Anti-Aging Face Cream både morgen og aften for at opnå den maksimale effekt.

Derfor er vores Anti-Aging Face Cream en god idé for din hud

Selvom du måske ikke har synlige alderstegn endnu, er det stadig en god idé at starte op med hudpleje, som har aktive ingredienser. Vores Anti-Aging Face Cream indeholder bl.a. vitamin B3, som går ind ensarter hudtonen, bekæmper uren hud og minimere fine linjer og rynker. Samtidig så er vitamin C med til at styrke og genskabe kollagen, som giver fylden tilbage til huden. Vitamin C hjælper desuden med at ensarte hudtonen og giver glød til ansigt.

Ydermere er Anti-Aging Face Cream tilsat en masse antioxidanter, som beskytter mod frie radikaler. Dem kender vi bl.a. fra luftforurening. Antioxidanterne danner en beskyttende barriere, så cellerne i huden ikke nedbrydes.

Desuden er ansigtscremen tilsat nærende ingredienser, som giver fugt til huden i dybden. Du finder bl.a. jojobaolie, acaiolie og sheasmør, som er både rige på vitaminer og mineraler.

  • Rig på antioxidanter, peptider & vitaminer
  • Kan bruges både dag og nat
  • Egnet til alle hudtyper
  • Fri for parfume & parabener
  • Vegansk certificeret
Anti-Aging Face Cream ingredienser fra Sanzi Beauty

4 på lager

Kategorier: , ,