Sanzi Deluxe Facial Oil 20ml

290,00 kr.

Nærende ansigtsolie som giver fugt, pleje og beskyttelse 

Deluxe Facial Oil er en koncentreret og nærende olie til huden, der bygger på nøje udvalgte ingredienser, som gennemfugter din hud i dybden. Sammen med vitaminer og antioxidanter beskytter den også din hud mod ydre påvirkninger. Den er også 100% vegansk

Et udvalg af ansigtsolierne i vores Deluxe Facial Oil er: havreolie, kameliaolie, jojobaolie og mandelolie.

Som noget helt nyt, har vi valgt at give en tilfredshedsgaranti på alt vores hudpleje – så du kan føle dig endnu mere tryg. Læs mere om vores tilfredshedsgaranti her.

Sådan anvender du produktet

Du kan bruge ansigtsolie både morgen og aften. Brug den altid på nyrenset hud og efter et eventuelt serum. Vi anbefaler vores Anti-Aging Lifting Serum.

Tag et par dråber af vores olie til huden, dryp dem i håndfladen og varm produktet op mellem hænderne og dup herefter ansigtsolien blidt ind i huden.

Et lille tip: Du kan også vælge at blande et par dråber af ansigtsolien i din favorit-fugtighedscreme for at give et ekstra fugtboost. Vi vil anbefale Anti-Aging Face Cream til aften og Moisturizing Day Cream SPF15 til dagstimerne.

Derfor bør du bruge en olie til huden

En olie til huden er ideel til mange hudtyper, da den kan hjælpe med at holde huden gennemfugtet. Vores olie til ansigtet trænger dybt ind i huden og kan give dig en synlig forskel for nogle af de hudproblemer, du måske går og oplever.

Man skal desuden ikke være bange for at bruge en olie til ansigtet, selvom man måske har olieret eller fedtet hud. Faktisk kan nogle ansigtsolier være med til at få ens sebum produktion under kontrol – bl.a. jojobaolie. Sebum produktionen er nødvendig for at holde huden i balance og gennemfugtet. Derfor skal man ikke være bange for ansigtsolier, selvom man har fedtet hud.

Derfor er en olie til ansigtet en god tilføjelse i ens hudplejerutine, hvis man gerne vil forkæle sig selv lidt ekstra og opleve den luksuriøse følelse af en let ansigtsolie, der efterlader huden gennemfugtet.

  • Tilfører huden fugt og virker blødgørende
  • Synker hurtigt ind i huden og føles ikke fedtet
  • Fyldt med antioxidanter og vitaminer
  • Ikke tilsat æteriske olier
  • Fri for både parfume og parabener
  • 100% vegansk certificeret

 Vi er vilde med vores veganske ansigtsolie

Vores olie til huden er skabt med det ene formål – at give dig den smukkeste hud uden at gå på kompromis med ingredienser. Derfor finder du også virkelig nærende olier i Deluxe Facial Oil, som både gennemfugter din hud i dybden, men også giver synlige resultater.

Jojobaolie, som også er nævnt tidligere, er en super plejende ansigtsolie, som giver masser af fugt. Den er samtidig god som en olie til ansigtet, da den virker antibakteriel og antiinflammatorisk. Kameliaolie giver huden en smuk glød sammen med vigtige vitaminer som A-, B- og E-vitamin, der styrker hudens elasticitet og reducere dannelsen af rynker og fine linjer. Mandelolie har en helende effekt på huden på grund af det høje indhold af E-vitamin.

Dette er bare et udvalg af de gode olier, du finder i denne olie til ansigtet. Derudover kan vi nævne arganolie, kameliaolie og havreolie.

Sanzi Beauty Ansigtsolie Ingredienser

Ikke på lager

Kategorier: , , ,